Israelitterne kom til oldtidens Japan


Mange af de traditionelle ceremonier i Japan og deres DNA viser, at de Israels tabte stammer kom til det gamle Japan

"http://www2.biglobe.ne.jp/~remnant/isracame.htm"-Arimasa Kubo

Pagts ark af Israel (til venstre) og "Omikoshi" ark Japan (til højre)

Kære venner i verden, Jeg er en japansk kristen forfatter bor i Japan. Da jeg studerer Bibelen, begyndte jeg at indse, at mange traditionelle skikke og ceremonier i Japanare meget i lighed med dem i oldtidens Israel. Jeg mente, at måske disse ritualer kom fra religion og skikke af jøderne og de ti Israels tabte stammer, som måske er kommet til det gamle Japan. De følgende afsnit beskæftiger sig med de japanske traditioner, der muligvis stammede fra de gamle israelitter. Grunden til, at jeg udstiller dem på internettet er at give alle interesserede i dette emne, især jødiske venner til at blive mere interesseret, forskning det for dig selv, og dele dine resultater. Det gamle kongerige Israel, der bestod af 12 stammer, var i 933 fvt opdelt i de sydlige rige Judahand det nordlige kongerige Israel. De 10 stammer ud af 12 tilhørte det nordlige rige og resten til det sydlige rige. Efterkommerne fra det sydlige rige kaldes jøder. Befolkningen i det nordlige rige blev sendt i eksil til Assyrien i 722 fvt og kom ikke tilbage til Israel. De kaldes "de ti tabte stammer Israel." De blev spredt til de fire verdenshjørner. Vi finder efterkommere af israelitterne ikke kun i den vestlige verden, men også i den østlige verden, især langs Silkevejen. Følgende folk menes af jødiske lærde for at være efterkommere af de ti tabte stammer Israel. Yusufzai De bor i Afghanistan. Yusufzai betyder Josefs børn. De har skikke gamle israelitter. Pathans De bor i Afghanistan og Pakistan. De har skikke omskæring på 8. dagen, udkanten af kjortel, sabbatten, Kashrut, Tefilin, etc. Kashmirs befolkning I Kashmir har de den samme jord navne var i den gamle nordlige kongerige Israel. De har Festen for påsken og legenden, at de kom fra Israel. Knanites I Indien er der mennesker kaldes Knanites, hvilket betyder Kana'ans folk. De taler aramæisk og bruge aramæisk Bibelen. "http://www.bneimenashe.com/" target="_blank"-Shinlung stamme (Bnei Menashe) I Myanmar (Burma) og Indien levende Shinlung stamme, også kaldet Menashe stamme. Menashe er Manasse, og Menashe stammen siges at være efterkommere fra Manasses stamme, en af de ti tabte stammer Israel. De har gamle israelske toldmyndigheder. Chiang (Qiang eller Chiang-Min) stamme De bor i Kina og har gamle israelske toldmyndigheder. De tror på én Gud og har mundtlig tradition, at de kom fra langt mod vest. De siger, at deres forfader havde 12 sønner. De har skikke påsken, rensning, levirate ægteskab, osv. som oldtidens israelitter. Kaifeng, Kina Det vides, at der havde været en stor jødisk samfund siden tidspunktet for BCE. Japan Jeg kommer til at diskutere dette på denne hjemmeside.

Den "Suwa-Taisha" helligdom

En japansk Festival Illustrerer Story of Isaac. I Nagano Prefec ture, Japan, er der et stort Shinto helligdom navnet "Suwa-Taisha" (Shinto er den nationale traditionelle religion særegen for Japan.) Hos Suwa-Taisha e På bagsiden af helligdommen "Suwa-Taisha," der er et bjerg kaldet Mt. Moriya ("Moriya-san" på japansk). De mennesker fra Suwa området kalder gud Mt. Moriya "Moriya ingen Kami", hvilket betyder, at "gud Moriya." Denne helligdom er bygget til at tilbede det "gud Moriya." r den traditionelle festival kaldet "Ontohsai" den 15. april hvert år (Når den japanske brugt månekalenderen det var marts-april). Denne festival illustrerer historien om Isak kapitel 22 i Første Mosebog i Bibelen - da Abraham var ved at ofre sin egen søn, Isak. Den "Ontohsai" festival, afholdt siden oldtiden dage, vurderes til at være den vigtigste festival for "Suwa-Taisha." På festivalen bliver en dreng bundet op af et reb til et træ søjle, og placeret på en bambus tæppe. En Shinto præst kommer til ham forberede en kniv, og han skærer en del af toppen af træ søjle, men derefter en budbringer (en anden præst) kommer der, og drengen er frigivet. Det minder om den bibelske historie, hvor Isak blev løsladt efter en engel kom til Abraham. På denne festival, er dyreofre tilbydes også. 75 hjorte aflives, men blandt dem det menes, at der er et rådyr med sin øre split. Hjorte anses for at være den, der fremstilles Gud. Det kunne have haft en vis tilknytning til den vædder, at Gud forberedt og blev aflivet efter Isak blev ud  

Kniven og sværd anvendes i "Ontohsai" festival

I gammel tid i Japan var der ingen får og det kunne være grunden til, at de brugte hjorte (rådyr er Kosher). Selv i historisk tid, troede folk, at denne skik af hjorte offer var mærkeligt, fordi dyr offer ikke er et Shinto tradition.

Et rådyr med sine ører delt

Folk kalder denne festival "festivalen for Misakuchi-gud". "Misakuchi" kunne være "mi-isaku-chi." "Mi" betyder "stor", "isaku" er mest sandsynligt Isak (det hebræiske ord "Yitzhak"), og "chi" er noget for enden af ordet. Det lader til, at befolkningen i Suwa gjorde Isaac en gud, sandsynligvis under indflydelse af afgudsdyrkere. I dag er denne skik af drengen om at blive ofret og derefter løsladt, er ikke længere praktiseres, men vi kan stadig se den brugerdefinerede af træ søjle kaldet "oniye-bashira", hvilket betyder, "offer-søjle."

Den "oniye-bashira", som drengen formodes at være bundet op

I øjeblikket folk bruger udstoppede dyr i stedet for at udføre en reel aflivning af dyr. Binde en dreng sammen med dyr offer blev betragtet som vildmand af folk fra Meiji-æraen (omkring 100 år siden), og disse skikke blev indstillet. Men selve festivalen stadig. Skikken af drengen var blevet opretholdt indtil begyndelsen af Meiji æra. Masumi Sugae, der var en japansk forsker og rejseskribent i Edoera (omkring 200 år siden), skrev et referat af hans rejser og noterede, hvad han så på Suwa. Pladen viser detaljerne i "Ontohsai." Det fortæller, at skikken med drengen om at blive ofret og hans ultimative udgivelse, samt dyreofre, der eksisterede dengang. Hans registreringer på museet nær Suwa-Taisha. Festivalen af "Ontohsai" er blevet vedligeholdt af Moriya familie lige siden oldtiden. Den Moriya Familien tænker "Moriya-no-kami" (gud Moriya) som deres forfaders gud. De har også overveje "Mt. Moriya" som deres hellige sted. Navnet, "Moriya," kunne være kommet fra "Moriah" (det hebræiske ord "Moriyyah") af Første Mosebog 22:02, der er dagens Tempelbjerget i Jerusalem. Blandt jøder, betyder Gud Morija den ene sande Gud, som Bibelen lærer. Det Moriya familie har været vært for festivalen i 78 generationer. Og kurator af museet sagde til mig, at troen på gud Moriya havde eksisteret blandt mennesker, da det tidspunkt BCE. Tilsyneladende intet andet land, men Japanhas en festival, der illustrerer den bibelske fortælling om Abraham og Isak. Denne tradition ser ud til at levere stærke beviser for, at de gamle israelitter kom til det gamle Japan. The Crest af Imperial House of JapanIs den samme som fundet på porten i Jerusalem. Toppen af Imperial House of Japan er en rund varemærke i form af en blomst med 16 kronblade. Den nuværende form fremstår som en krysantemum (mum), men lærde siger, at i oldtiden, viste det sig ligner en solsikke. Den solsikke udseende er den samme som varemærket på Herodes 'gate i Jerusalem. Den crest på Herodes 'gate også har 16 kronblade. Denne kam af Imperial House of Japan har eksisteret siden meget gammel tid. Den samme mærke som den i Herodes 'gate findes på de relikvier af Jerusalemfrom tiderne af Det Andet Tempel, og også på assyriske levn fra de tider af BCE.

Mærket på Herodes 'gate i Jerusalem (til venstre) og toppen af Imperial House of Japan (til højre)

Japanske Religiøse Præster "Yamabushi" Put A Black Box på panden Just Som jøder sætte en Phylactery på deres pander. "Yamabushi" er en religiøs mand i uddannelse enestående for Japan. I dag er de menes at tilhøre japansk buddhisme. Men buddhismen i Kina, Korea og Indien har ingen sådan skik. Skikken med "yamabushi" eksisterede i Japan før buddhismen blev indført i Japan i det syvende århundrede. På panden af "Yamabushi," han sætter en sort lille boks kaldet en "Tokin", som er bundet til hans hoved med en sort ledning. Han høj grad ligner en Jøde at sætte på en phylactery (black box) på panden med en sort ledning. Størrelsen af denne sorte boks "Tokin" er næsten den samme som den jødiske phylactery, men dens form er rund og blomsterlignende.

                  En "yamabushi" med en "Tokin" blæser et horn   Oprindeligt den jødiske phylactery placeret på panden synes at være kommet fra panden "plade" sat på ypperstepræsten Aron med en ledning (Anden Mosebog 28:36-38). Det var omkring 4 centimeter (1,6 inches) i størrelse efter folklore, og nogle forskere hævder, at det var blomster-formet. Hvis det er tilfældet, var det meget lig formen af det japanske "Tokin" slidt af "yamabushi".

En Jøde med en phylactery blæser en shofar

Israel og Japan er de eneste to lande, der i verden jeg kender, at brugen af den sorte pande boks til religiøse formål. Endvidere "yamabushi" bruge en stor muslingeskal som et horn. Dette er meget lig jøder blæser en shofar eller vædderhorn. Den måde, det er blæst og lyde af "yamabushi s" horn er meget lig dem af en shofar. Fordi der er ingen får i Japan, havde "yamabushi" for at bruge muslingeskal horn i stedet for væddere 'horn. "Yamabushis" er folk, som anser bjerge som deres hellige steder for religiøs uddannelse. Israelitterne også betragtet bjerge som deres hellige steder. De ti bud af Toraen blev givet på Mt. Sinai. Jerusalem er en by på et bjerg. Jesus (Yeshua), der anvendes til at kravle op ad bjerget for at bede. Hans tilsyneladende forklarelse også skete på et bjerg. I Japan er der myten om "Tengu" der lever på et bjerg og har figur af en "yamabushi". Han har en udtalt næse og overnaturlige evner. En "ninja", der var en agent eller spion i gamle dage, mens han arbejdede for hans herre, går til "Tengu" på bjerget for at komme fra ham overnaturlige evner. "Tengu" giver ham en "tora-no-maki" (en rulle af "tora") efter at have givet ham yderligere beføjelser. Denne "rulle af tora" betragtes som en meget vigtig bog, som er nyttigt for en eventuel krise. Japansk bruge dette ord nogle gange i deres nuværende liv. Der er ingen viden om, at en reel rulle af en jødisk Torah nogensinde blev fundet i en japansk historiske websted. Det ser dog denne "rulle af tora" er en afledning af den jødiske Torah. Japansk "Omikoshi" ligner Pagtens Ark. I Bibelen, i Første Krønikebog kapitel 15, er det skrevet, at David bragte op Pagts Ark af Herren i Jerusalem. "David og Israels Ældste og lederne af enheder af en tusind gik for at hente Pagts Ark for HERRENs fra Obed-Edom, med glæde .... nu David var klædt i en kåbe af fine linned, som var alle levitterne, der var bærer arken, og som var sangere, og Kenaniah, som var ansvarlig for sang af kor. David også havde en linned Efod. Så alle Israelbrought op Pagts Ark af HERREN med råb, med pejlinger af væddere 'horn og trompeter, og bækkener, og afspilning af citere og harper. " (15:25-28)

Illustration af israelske folk bærer Pagtens Ark

Når jeg læser disse passager, jeg tror,? "Hvor godt ser det ud som skueplads for japanske folk transporterer vores 'omikoshi' under festivaler Formen af den japanske» Omikoshi 'vises ligner pagtens ark japanske synge og danse. foran det med råb, og til lyden af musikinstrumenter. Disse er meget lig de skikke i det gamle Israel. "

Japansk "Omikoshi" arken

Japansk bære "omikoshi" på deres skuldre med poler - normalt to poler. Så gjorde de gamle israelitter: "Og Leviterne gennemførte Guds Ark med stænger på deres skuldre, som Moses havde befalet i overensstemmelse med Herrens ord." (1 Chronicles 15:15) Den israelske pagtens ark havde to poler (Mos 25:10-15). Nogle restaurerede modeller af arken, som det var tænkt at ville have brugt to poler på de øvre dele af arken. Men Bibelen siger disse poler skulle fastgøres til arken med de fire ringe "på sine fire fødder" (Anden Mosebog 25:12). Derfor skal stængerne er fastgjort i bunden af arken. Dette svarer til det japanske "omikoshi." Den israelske Arken havde to statuer af guld keruber på toppen. Keruber er en type af engel, idet himmelske have vinger som fugle. Japansk "omikoshi" også har på sin top guldet fugl kaldet "Ho-oh", som er en imaginær fugl og en mystisk himmelsk væsen. Hele israelske Arken blev overlejret med guld. Japansk "omikoshi" er også overlejret delvist og undertiden helt med guld. Størrelsen af en "omikoshi" er næsten den samme som den israelske ark. Japansk "omikoshi" kunne være en rest af arken i det gamle Israel. Mange ting om Arken ligne japanske Told. Kong David og folk af Israelsang og dansede til lyden af musikinstrumenter foran arken. Vi japansk synge og danse til lyden af musikinstrumenter foran "omikoshi" samt. Flere år siden, så jeg en amerikansk-made film med titlen "King David", som var en trofast historie om livet i kong David. I filmen, blev David set danse foran arken, mens den blev båret ind Jerusalem. Jeg tænkte: "Hvis sceneri af Jerusalemwere erstattet af japansk natur, ville denne scene være lige det samme som hvad der kan observeres i japanske festivaler." Atmosfæren i musikken også ligner den japanske stil. Davids dans synes ligner japansk traditionel dans. På Shinto helligdom festival af "Gion-jinja" i Kyoto, bære mænd "omikoshi" og derefter indtaste en flod, og krydse den. Jeg kan ikke hjælpe, men tror det stammer fra hukommelsen af de gamle israelitter bærer arken, da de krydsede Jordan floden efter deres udvandring fra Egypten. I et japansk ø i Inland Sea of Seto, bo mændene valgt som bærere af "omikoshi" sammen på et hus i en uge, før de ville bære "omikoshi." Dette er for at forhindre vanhellige selv. Endvidere dagen før de bærer "omikoshi," mændene bader i havvand at helliggøre sig selv. Dette svarer til en oldtids-israelit skik: "Så Præsterne og Leviterne helligede sig til at opdrage Ark Herren, Israels Gud." (1 Chronicles 15:14) Bibelen siger, at efter arken ind i Jerusalem og marchen var færdig, "David distribueret til alle af Israel, både mand og kvinde, at alle et brød, et stykke kød, og en kage af rosiner" (1 Krønikebog 16 : 3). Dette svarer til en japansk skik. Slik er fordelt til alle efter en japansk festival. Det var en fornøjelse under min barndom. Det Robe af japanske præster ligner Robe af israelske Præster. Bibelen siger, at da David bragt op Arken i Jerusalem, "David var klædt i en kjortel af fint linned" (1 Krøn 15:27). Det samme var tilfældet for præster og kor. I den japanske Bibelen, er dette vers oversættes til "robe af hvid linned." I det gamle Israel, selv ypperstepræsten bar en farverig kjole almindelige præster bar enkel hvid linned. Præster bar hvide klæder på hellige begivenheder. Japanske præster også bære hvide klæder på hellige begivenheder. I Ise-Jingu, et af de ældste japanske helligdomme, slid alle præsterne hvide klæder. Og i mange japanske shinto helligdomme, især traditionelle, slid folk hvide klæder, når de udfører den "omikoshi" ligesom israelitterne gjorde. Buddhistiske præster bære luksuriøse farverige gevandter. I den japanske shinto religion, hvidt betragtes som den helligste farve. Kejseren af Japan, lige efter han er færdig ceremonien af hans tronbestigelse, vises alene foran Shinto gud. Da han ankommer dér, han bærer en ren hvid robe dækker hele hans krop, bortset fra at hans fødder er nøgne. Dette svarer til virkningen af Moses og Josva, der fjernede deres sandaler foran Gud for at være i bare fødder (Mos 3:5, Joshua 5:15). Marvin Tokayer, en rabbiner, der boede i Japan i 10 år, skrev i sin bog: "De linned rober, som japanske shinto præster bærer har den samme figur som de hvide linned klæder af de gamle præster i Israel."

Japansk Shinto præst i hvid robe med frynser

Den japanske Shinto præst robe har snore på 20-30 centimeter lange (ca. 10 inches) hang fra hjørnerne af kåbe. Disse frynser svarer til dem af de gamle israelitter. Femte Mosebog 22:12 siger: "Gøre dem frynser i ... hjørner af deres klæder slægt efter slægt." Frynser (kvaster) var en token, at en person var en israelit. I evangelierne i Det Nye Testamente, er det også skrevet, at farisæerne "gøre deres kvaster på deres tøj long" (Matt 23:05). En kvinde, der havde været ramt af en blødning kom til Jesus (Yeshua) og rørte ved "kvast på hans frakke« (Matt 9:20, Det Nye Testamente: En Oversættelse i sprog, de mennesker, oversat af Charles B. Williams) . Forestillet billeder af gamle israelske tøj til tider ikke har frynser. Men deres klæder faktisk havde frynser. Den jødiske tallit (bøn sjal), som jøderne sætte på, når de beder, har frynser i hjørnerne ifølge traditionen. Japanske Shinto præster slid på deres robe et rektangel af stof fra deres skuldre til lår. Dette er det samme som efoden båret af David: "David har også bar en linned Efod." (1 Chronicles 15:27) Selv Efoden af ypperstepræstens var farverige med juveler, de almindelige præster under sig havde de ephods af simpel hvid linned klud (1 Samuel 22:18). Rabbi Tokayer hedder det, rektangel af klud på kåbe af japanske shinto præst ligner meget Efoden af Kohen, den jødiske præst. Den japanske Shinto præst sætter en hue på hovedet, ligesom israelske præst gjorde (Anden Mosebog 29:40). Den japanske præst lægger også et skærf om livet. Det samme gjorde den israelske præst. Det tøj af japanske shinto præster synes at svare til det tøj brugt af oldtidens israelitter. Waving stablen af Harvest er også de Brugerdefineret af Japan. Jøderne bølge et bundt af deres første frugter af korn syv uger før Shavuot (pinse, Tredje Mosebog 23:10-11), De har også vinke et bundt af planter på Sukkot (Festen for boder, Tredje Mosebog 23:40). Det har været en tradition siden Moses 'tid. Gamle israelske præster også viftede en plante gren, når han helliggør nogen. David sagde: »Rens mig med isop, og jeg skal være rent" [Salme 51:7 (9)]. Dette er også en traditionel japansk skik.

Shinto præst vinke til helliggørelse

Når en japansk præst helliggør nogen eller noget, han bølger en gren. Eller han bølger en "harainusa", som er lavet af en pind og hvidbøger og ligner en plante. Dagens "harainusa" er forenklet og består af hvidbøger, der er foldet i et zigzag-mønster som små lyn, men i gamle dage var det en plante gren eller korn. En japansk kristen kvinde bekendt af mig brugt til at tænke på denne "harainusa" som blot en hedensk skik. Men hun senere gik til USAand haft mulighed for at deltage i en Sukkot ceremoni. Da hun så den jødiske viftende neg af høsten, råbte hun i sit hjerte, "Åh, det er det samme som en japansk præst gør! Her ligger den hjem for japanerne." Strukturen af den japanske Shinto Shrine ligner Guds tabernakel Ancient Israel. Indersiden af Guds tabernakel i gamle Israelwas opdelt i to dele. Den første var den Hellige, og det andet var det Allerhelligste. Den japanske Shinto helligdom er også opdelt i to dele. De funktioner, der udføres i den japanske skrin svarer til dem af den israelske tabernakel. Japansk bede foran sin Hellige. De kan ikke trænge ind. Kun Shinto præster og særlige dem kan komme ind. Shinto præst kommer ind i det allerhelligste i den japanske skrin kun på særlige tidspunkter. Dette svarer til den israelske tabernakel. Den japanske Allerhelligste ligger som regel i langt vest eller langt nord for helligdommen. Den israelske Allerhelligste var beliggende i langt vest for templet. Shinto s Allerhelligste er også placeret på et højere niveau end den Hellige, og mellem dem er skridt. Scholars fastslå, at i den israelske tempel bygget af Salomon, det Allerhelligste var på et forhøjet niveau så godt, og mellem dem var der trin omkring 2,7 meter (9 fod) i bredden.

Typisk japansk Shinto helligdom

Foran en japansk skrin er der to statuer af løver kendt som "komainu", der sidder på begge sider af den fremgangsmåde. De er ikke idoler, men vagter til helligdommen. Dette var også en skik i oldtidens Israel. I Guds tempel i Israel og i paladset af Salomo, var der statuer eller lindrer af løver (1 Kong 7:36, 10:19).

"Komainu" vagter for helligdom

I den tidlige historie Japan, var der absolut ingen løver. Men statuer af løver er blevet placeret i japanske helligdomme siden oldtiden. Det er blevet bevist af forskere, der statuer af løver placeret foran japanske helligdomme stammer fra Mellemøsten. Beliggende nær indgangen til en japansk skrin er en "temizuya" - et sted for tilbedere at vaske deres hænder og mund. De bruges til at vaske deres fødder, også i gamle dage. Dette er en lignende skik, som er fundet i jødiske synagoger. De gamle tabernakel og tempel Israelalso havde en bækkenet til at vaske hænder og fødder nær indgangene. Foran et japansk helligdom er der en port kaldet "Torii." Den type gate findes ikke i Kina eller i Korea, er det specielt for Japan. Den "Torii" gate består af to lodrette søjler og en bar der forbinder de øvre dele. Men den ældste form kun består af to lodrette søjler og et reb, der forbinder de øvre dele. Når A Shinto præst buer til gaten, han buer til de to søjler separat. Det antages, at "Torii" gate oprindeligt blev konstrueret af kun to søjler. I den israelske tempel, var der to søjler, der anvendes som en port (1 Kong 7:21). Og ifølge Joseph Eidelberg på aramæisk sprog, som oldtidens israelitter brugte, var ordet for gate "tar'a." Dette ord kan have ændret en smule og blive den japanske "Torii". Nogle "toriis", især af gamle helligdomme, er malet rød. Jeg kan ikke hjælpe, men tror det er et billede af de to dørstolper og overligger, som lammets blod blev sat natten før udvandringen fra Egypten. I den japanske shinto religion, er der en skik at omgive et helligt sted med et reb kaldes "shimenawa", som har sedler hvidbøger indsat langs den nederste kant af rebet. Den "shimenawa" reb er indstillet som grænsen. Bibelen siger, at da Moses fik Guds ti bud på Mt. Sinai, han "sætte grænser" (Anden Mosebog 19:12) omkring det for israelitterne ikke at nærme sig. Selv om arten af disse "grænser" ikke er kendt, kan reb er blevet anvendt. Den japanske "shimenawa" reb kan dermed være en skik, der stammer fra Moses 'tid. Zig-zag mønster af hvidbøger indsat langs rebet minder mig om tordner på Mt. Sinai. Den største forskel mellem en japansk Shinto helligdom og den gamle israelske tempel er, at helligdommen ikke har den brændende alter for dyreofringer. Jeg plejede at undre Shinto religionen ikke har skik dyreofre hvis Shinto stammede fra religion i oldtidens Israel. Men så fandt jeg svaret i Femte Mosebog, kapitel 12. Moses befalede folk til ikke at tilbyde nogen dyreofre på andre steder, undtagen på bestemte steder i Canaan (12:10-14). Derfor, hvis israelitterne kom til det gamle Japan, ville de ikke få lov til at tilbyde dyreofre. Shinto skrin er normalt bygget på et bjerg eller en bakke. Næsten hver bjerg i Japan har en helligdom, selv du finde en helligdom på toppen af Mt. Fuji. I det gamle Israel var på bjerge normalt placeret tilbedelse steder kaldet "de høje steder". Templet i Jerusalem blev bygget på et bjerg (Mt. Moriah). Moses fik de ti bud fra Gud på Mt. Sinai. Man mente i Israel, at bjerget er et sted tæt på Gud. Mange Shinto helligdomme er bygget med portene i øst og det allerhelligste i vest, som vi ser i Matsuo grand skrin (Matsuo-taisya) i Kyoto og andre. Mens andre er bygget med portene i syd og det allerhelligste i nord. Grunden til at bygge med portene i øst (og det allerhelligste i Vesten) er, at solen kommer fra øst. Den gamle israelske tabernakel eller tempel blev bygget med porten i øst og det allerhelligste i vest, baseret på troen på, at Guds herlighed kommer fra øst. Alle Shinto helligdomme er lavet af træ. Mange dele af det gamle israelske tempel blev også lavet af træ. Israelitterne brugte sten i nogle steder, men vægge, gulve, lofter og alle indersiden blev overlejret med træ (1 Kong 6:9, 15-18), hvilket var cedertræer fra Libanon (1 Kong 5:6). I Japanthey har ikke cedre fra Libanon, så i Shinto helligdomme de bruger Hinoki cypres, som næppe spist af bugs som cedertræer fra Libanon. Træet af den gamle israelske tempel var alle belagt med guld (1 Kong 6:20-30). I Japan de vigtige dele af den vigtigste helligdom Ise-Jingu, for eksempel, overlejret er med guld. Mange japanske Told ligner dem fra Ancient Israel. Når japanske folk beder foran det hellige Placeof en Shinto helligdom, de først ringer den gyldne klokke, som er ophængt i midten af indgangen. Det var også skik for oldtidens Israel. Ypperstepræsten Aron sætte "klokker af guld" på Fligen af hans kappe. Det var så dens lyd kan høres, og han kunne ikke dø, når betjente der (Anden Mosebog 28:33-35). Golden klokke ved indgangen til Shinto helligdom Japanske folk klappe i hænderne to gange, når de beder der. Det var, i det gamle Israel, til den brugerdefinerede betyde, "jeg holder løfter." I skrifterne, kan du finde det ord, der er oversat til "løfte". Den oprindelige betydning af dette ord på hebræisk er, "klappe hans hånd" (Ezekiel 17:18, Ordsprogenes Bog 6:1). Det ser ud til, at de gamle israelitter klappede i hænderne, da de lovede eller gjorde noget vigtigt. Japanske folk bøjer foran helligdommen før og efter klappede i hænderne og bede. De spiller også en bue som en høflig hilsen, når de møder hinanden. At bøje var også skik for oldtidens Israel. Jacob bukkede da han nærmede Esau (Første Mosebog 33:3). Normalt behøver nutidige jøder ikke bøje. Men de bukker når man reciterer bønner. Moderne etiopiere har den skik bukkende, sandsynligvis på grund af de gamle jøder, der immigrerede til Ethiopiain gamle dage. Den etiopiske bue svarer til det japanske bue. Vi japansk har for vane at bruge salt til helliggørelse. Folk undertiden sår salt efter en offensiv person forlader. Da jeg sad og så et tv-drama fra de tidspunkter af Samurai, en kvinde kastede salt på det sted, hvor en mand, hun hadede venstre. Denne skik er det samme som de gamle israelitter. Efter Abimelek erobrede en fjendtlig by, "siger han såede salt" (Dommerne 9:45). Vi japansk hurtigt fortolke dette til at betyde at rense og helliggøre byen. Jeg hører, at når jøder flytter til et nyt hus, de sår det med salt at helliggøre den og rense den. Dette gælder også i Japan. På japansk-stil restauranter, de normalt placerer salt nær indgangen. Jøder bruge salt til Kosher kød. Alle Kosher kød renses med salt og alle måltider starter med brød og salt. Japanske folk placerer salt ved indgangen til en begravelse hjem. Efter kommer tilbage fra en begravelse, har en til at strø salt på sig selv, før du indtaster hans / hendes hus. Det menes i Shinto at enhver, der gik til en begravelse eller rørt et lig var blevet urene. Igen, det er det samme koncept som blev observeret af de gamle israelitter.

Japansk "sumo" wrestler såning med salt

Japansk "sumo" wrestlers sår sumo ring med salt, før de slås. Europæiske eller amerikanske folk spekulerer på, hvorfor de sår salt. Men rabbiner Tokayer skrev, at jøderne hurtigt forstå dens betydning. Japanere tilbyde salt, hver gang de udfører en religiøs tilbud, Det er den samme skik brugt af israelitterne: "Med alle dine tilbud, du skal tilbyde salt." (Tredje Mosebog 2:13) Japanske folk i gamle dage havde den skik at sætte nogle salt i deres barns første bad. De gamle israelitter vasket en nyfødt baby med vand efter gnide barnet blidt med salt (Ezekiel 16:04). Helliggørelse og udrensning med salt og / eller vand er en almindelig skik blandt både de japanske og de gamle israelitter. I den hebraiske skrifter, ofte ordene "rene" og "urene" vises. Europæere og amerikanere ikke er bekendt med dette begreb, men den japanske forstår det. Et centralt begreb Shinto er at værdi renhed og for at undgå urenhed. Dette begreb sandsynligvis kom fra oldtidens Israel. Svarende til jødedommen, i japansk shinto Religion er der ingen Idols Buddhistiske templer har idoler, som er hugget i form af Buddha og andre guder. Men i de japanske shinto helligdomme, er der ingen afguder. I centrum af det allerhelligste i en Shinto helligdom, er der et spejl, sværd, eller vedhæng. Ikke desto mindre Shinto troende ikke betragte disse elementer som deres guder. I Shinto, er guder menes at være usynlig. Spejlet, sværd og vedhæng er ikke idoler, men blot objekter at vise, at det er et helligt sted, hvor usynlige guder kommer ned. I pagtens ark af det gamle Israel var der stentavler med Guds ti bud, en krukke med manna og stangen af Aron. Disse var ikke idoler, men nægter at vise, at det var det hellige sted, hvor den usynlige Gud kommer ned. Det samme kan siges om de objekter i japanske helligdomme. Gamle japanske ord har hebraisk oprindelse. Joseph Eidelberg, en Jøde, der engang kom til Japanand forblev i år på en japansk shinto-skrin, skrev en bog med titlen "Den japanske og de ti tabte stammer Israel." Han skrev, at mange japanske ord stammer fra oldtidens hebræisk. For eksempel japansk vi siger "hazukashime" til at betyde vanære eller ydmygelse. På hebraisk er det "hadak Hashem" (træde ned navnet, se Job 40:12). Udtalen og betydningen af dem begge er næsten den samme. Vi siger "Anta" til at betyde "du", som er den samme på hebraisk. Kings i det gamle Japan blev kaldt med ordet "Mikoto", som kunne være afledt af et hebraisk ord "malhuto" som betyder "hans rige." Kejseren af Japan kaldes "Mikado". Det ligner det hebraiske ord "migadol," som betyder "den ædle". Den gamle japanske ord for et område leder er "agata-nushi," "agata" er "område" og "nushi" er "leder". På hebraisk kaldes de "Aguda" og "nasi." Når vi japansk tæller, "En, to, tre ... ti," vi nogle gange siger: "Hej, fu, mi, yo, itsu, my, nana, ya, kokono, towo." Dette er et traditionelt udtryk, men dens betydning er ukendt det er tænkt som værende japansk. Det er blevet sagt, at dette udtryk stammer fra en gammel japansk shinto myte. I myten, når den kvindelige gud, kaldet "Amaterasu," der administrerer verdens sollys, skjulte sig i en himmelsk hule, og verden blev mørkt. Så ifølge den ældste bog af japansk historie, præsten kaldet "Koyane" bad med ord før hulen og foran de andre guder har "Amaterasu" komme ud. Selv om de ord sagt i bønnen er ikke skrevet, en legende siger, at disse ord var, "Hej, fu, mi ...."

"Amaterasu" gemmer sig i et himmelsk hule; "Koyane" er bøn og "Uzume" danser.

Joseph Eidelberg anført, at dette er en smuk hebraisk udtryk, hvis det antages, at der var nogle udtale ændringer i hele historien. Disse ord er stavet: "Hifa mi yotsia ma na'ne ykakhena Tavo." Det betyder: "Den smukke (Goddess) Hvem vil bringe hende ud Hvad skal vi kalde ud (i kor) til at lokke hende til at komme.?" Dette overraskende passer situation myten. Desuden har vi japanerne ikke kun sige, "Hej, hu, mi ...", men også sige med samme betydning: "Hitotsu, futatsu, mittsu, yottsu, itsutsu, muttsu, nanatsu, yattsu, kokonotsu, towo." Her er "totsu" eller "tsu" sat til hver af "Hej, hu, mi ..." som den sidste del af ordene. Men den sidste "towo" (hvilket betyder ti) forbliver den samme. "Totsu" kunne være det hebraiske ord "tetse", hvilket betyder: "Hun kommer ud." Og "tsu" kan være det hebraiske ord "tse" som betyder "Kom ud." Eidelberg mente, at disse ord blev sagt af de guder, der omgav præsten, "Koyane." Det vil sige, når "Koyane" først siger, "Hej," de omkringliggende guder tilføje, "totsu" (Hun kommer ud) i svar, og for det andet, når "Koyane" siger, "Fu," guderne tilføje "totsu" (Tatsu), og så videre. På denne måde blev det "Hitotsu, futatsu, mittsu ...." Men det sidste ord, "towo," præsten "Koyane," og de omkringliggende guder sagde sammen. Hvis dette er det hebraiske ord "Tavo", betyder det, "(hun), skal komme fra." Når de siger det, den kvindelige gud, "Amaterasu," kom ud. "Hej, fu, mi ..." og "Hitotsu, futatsu, mittsu ..." senere blev anvendt som ord at tælle tal. Hertil kommer, at navnet på præsten "Koyane," lyder tæt på en hebraisk ord, "kohen", hvilket betyder "en præst." Eidelberg viste mange andre eksempler på japanske ord (flere tusinde), som syntes at have en hebraisk oprindelse. Dette synes ikke at være tilfældig. I gamle japanske folkesange, synes mange ord, der ikke er forståelige som japansk. Dr. Eiji Kawamorita fandt, at mange af dem er hebraisk. En japansk folkesang i Kumamoto Prefecture synges, "Halleluja, haliya, haliya, tohse, Yahweh, Yahweh, yoitonnah ...." Det lyder også som om det er hebraisk. Lighed mellem det bibelske Genealogy og japansk mytologi Der er en bemærkelsesværdig lighed mellem den bibelske artiklen og japansk mytologi. En japansk forsker påpeger, at de historier omkring Ninigi i den japanske mytologi høj grad ligne de historier omkring Jacob i Bibelen. I den japanske mytologi, er den kejserlige familie Japanand nationen Yamato (japanerne) efterkommere fra Ninigi, der kom fra himlen. Ninigi er stamfader til stammen Yamato, eller japansk nation. Mens Jacob er stamfader til israelitterne. I den japanske mytologi, var det ikke Ninigi der skulle komme ned fra himlen, men den anden. Men da den anden var ved at forberede, blev Ninigi født og i et resultat, i stedet for ham Ninigi kom ned fra himlen og blev stamfader til den japanske nation. På samme måde er der ifølge Bibelen var det Esau, Jakobs storebror, som skulle blive Guds nation, men i et resultat, i stedet for Esau var Guds velsignelse for nationen givet til Jakob, og Jakob blev stamfader til den israelitter. Og i den japanske mytologi, efter Ninigi kom fra himlen, han forelskede sig i en smuk kvinde ved navn Konohana-Sakuya-hime og forsøgte at gifte sig med hende. Men hendes far bad ham om at gifte sig ikke kun hende, men også hendes storesøster. Men den ældste søster var grim og Ninigi gav hende tilbage til hendes far. På samme måde er der ifølge Bibelen Jacob faldt i kærlighed med smukke Rachel og forsøgte at gifte sig med hende (Første Mosebog kapitel 29). Men hendes far siger til Jakob, at han ikke kan give den yngre søster, før den ældste, så han bad Jacob at gifte sig med den ældste søster (Leah) også. Men den ældste søster var ikke så smuk, Jacob uglesete hende. Der er således en parallelitet mellem Ninigi og Jacob. Og i den japanske mytologi, bærer Ninigi og hans kone Konohana-Sakuya-hime et barn ved navn Yamasachi-Hiko. Men Yamasachi-Hiko bliver mobbet af sin ældre bror og har at gå til det land, et hav gud. Der Yamasachi-Hiko får en mystisk magt og problemer den ældre bror ved at give ham hungersnød, men senere tilgiver sin synd. På samme måde er der ifølge Bibelen Jacob og hans kone Rachel bære et barn ved navn Joseph. Men Josef bliver mobbet af sin ældre brødre og måtte gå til Egypten. Der Joseph blev premierminister i Egypten og får magt, og da ældre brødre kom til Egypten på grund af hungersnød, Joseph hjalp dem og tilgiver deres synd. Der er således en parallelitet mellem Yamasachi-Hiko og Joseph.

Ligheden mellem den bibelske slægtsforskning og japansk mytologi

Og i den japanske mytologi, gift Yamasachi-Hiko en datter af havguden og fødte et barn ved navn Ugaya-fukiaezu. Ugaya-fukiaezu havde 4 sønner. Men hans anden og tredje sønner blev gået til andre steder. Den fjerde søn er kejser Jinmu der sejrer delstaten Yamato. På denne linje er det Imperial House of Japan. Mens, hvad er det i Bibelen? Joseph blev gift med en datter af en præst i Egypten, og fødte Manasse og Efraim. Efraim ligner Ugaya-fukiaezu i den forstand, at Efraim havde 4 sønner, men hans anden og tredje sønner blev dræbt og døde tidligt (1 Chronicles 7:20-27), og en efterkommer fra den fjerde søn var Joshua, der erobrede Kana'ans land (Israels land). På linje Efraim er kongehus de ti Israels stammer. Således finder vi en bemærkelsesværdig lighed mellem den bibelske slægtsforskning og japansk mytologi - mellem Ninigi og Jacob, Yamasachi-Hiko og Josef, og det kejserlige familie i Japan og Efraims stamme. Endvidere i den japanske mytologi, er himlen hedder Hara af Takama (Takama-ga-hara eller Takama-no-hara). Ninigi kom derfra og grundlagde den japanske nation. Vedrørende denne Hara af Takama, Zen'ichirou Oyabe, en japansk forsker, mente, at dette er den by Haranin regionen Togarmah hvor Jacob og hans forfædre engang levede, Jakob levede i Haran af Togarmah et stykke tid, så kom til Canaanand grundlagde israelske nation. Jacob har engang set i en drøm Guds engle stige op og stige mellem himlen og jorden (Første Mosebog 28:12), da Jakob fik et løfte fra Gud, at hans efterkommere skulle arve Kana'ans land. Det var forskelligt fra Ninigi er faldende fra himlen, men ligner det i billedet. Således bortset fra oplysninger, omridset af den japanske mytologi høj grad ligner de poster i Bibelen. Det er muligt at tro, at de myter af Kojiki og Nihon-shoki, de japanske krøniker skrevet i det 8. århundrede, oprindeligt var baseret på bibelske historier, men senere tilføjede med forskellige hedenske elementer. Selv det kunne være muligt at tro, at den japanske mytologi var oprindelig en slags slægtsforskning, som viste, at den japanske er efterkommere fra Jakob, Josef og Efraim. Urenhed under menstruation og Bearing Child Begrebet urenhed under menstruation og pejling barn har eksisteret i Japan siden oldtiden. Det har været en skik i Japan siden gamle dage, at kvinden under menstruation ikke bør deltage hellige begivenheder på helligdom. Hun kunne ikke have sex med sin mand og måtte lukke sig op i en hytte (kaldet Gekkei-goya på japansk), som er bygget til samarbejde brug i landsbyen, under hendes menstruation og flere dage eller omkring 7 dage efter menstruation. Denne skik var blevet bredt set i Japan indtil Meiji æra (omkring 100 år siden). Efter perioden med at lukke sig op ender, havde hun til at rense sig selv ved naturlig vand som flod, forår, eller havet. Det er der ingen naturlig vand, kan det gøres i badekar. Det ligner gammel israelsk skik meget. I det gamle Israel kunne kvinde under menstruation ikke deltage hellige begivenheder i templet, skulle være adskilt fra sin mand, og det var skik at lukke sig op i en hytte under hendes menstruation og 7 dage efter menstruation (Mos 15:19, 28). Dette lukke sig op blev sagt "at fortsætte i blodet af hendes renselse", og dette var for oprensning og gøre urenhed bortset fra huset eller landsbyen.

Menstruation hytte brugt af Falasha, Etiopisk jøder

Dette er fortsat tilfældet, selv i dag. Der er ingen seksuelle relationer, for de dage, menstruation, og yderligere 7 dage. Konen går til Mikveh, rituelt bad. Vandet i Mikveh være naturligt vand. Der er tilfælde af opsamle regnvand og sætte den til Mikveh badekarret. I tilfælde af ikke at have nok naturligt vand, vand fra hanen er tilføjet. Moderne mennesker kan føle irrationel om dette begreb, men kvinder under menstruation eller bærende barn brug for hvile fysisk og mentalt. Woman siger selv, at hun føler urent i hendes blod i perioden. "For at fortsætte i blodet af hendes renselse" refererer til dette behov for resten af hendes blod. Ikke kun om menstruation, men også konceptet om leje barn i japansk shinto ligner en af oldtidens Israel. En mor, som fødte et barn betragtes urene i en vis periode. Dette begreb er svag blandt japanerne i dag, men var meget almindeligt i gamle dage. Den gamle Shinto bog, Engishiki (det 10. århundrede CE), til 7 dage som en periode, at hun ikke kan deltage i hellige begivenheder efter hun fødte et barn. Det ligner en gammel skik i Israel, for Bibelen siger, at når en kvinde har udtænkt, og båret en mandlig barn, så hun skal være "urene 7 dage". Hun modtager "fortsætte i blodet af hendes oprensning 33 dage". I det tilfælde, at hun bærer en kvindelig barn, hun så skal være "urene to uger", og hun skal "fortsætte i blodet af hendes oprensning 66 dage" (Tredje Mosebog 12:2-5). I Japan var blevet bredt set indtil Meiji æra, at kvinden under graviditeten og efter bærer barn lukkede sig inde i en hytte (kaldet Ubu-goya på japansk) og boede der. Perioden var normalt i løbet af graviditeten og 30 dage eller deromkring efter hun fødte et barn (den længste tilfælde var næsten 100 dage). Det ligner den brugerdefinerede af oldtidens Israel. I det gamle Israel, moderen efter denne periode af rensning kunne komme til templet med sit barn for første gang. Også i den brugerdefinerede af japanske shinto, efter denne periode af oprensning moderen kan komme til helligdommen med hendes baby. I det moderne Japan er det generelt 32 dage (eller 31 dage) efter at hun fødte barnet i tilfælde af en mand, og 33 dage i tilfælde af en kvinde. Men når de kommer til helligdommen, er det ikke moderen, der bærer barnet. Det er en traditionel skik, at barnet bør foretages ikke af moderen, men som regel ved mandens mor (mor-in-law). Dette er en bemærkelsesværdig lighed af renhed og urenhed af moderen, efter fødslen, med gammel israelsk skik. Japansk "Mizura" og jødisk Peyot Nedenstående billede (til venstre) er en statue af en gammel japansk Samurai fundet i fortidsminder fra yngre 5. århundrede CE i Nara, Japan. Denne statue viser realistisk de gamle japanske mænds frisure kaldet "mizura", som hår kommer ned under hans kasket og hænger foran begge ører med nogle curling. Denne frisure blev i vid udstrækning ses blandt japanske samuraier, og det var enestående for Japan, ikke den, der kom fra kulturer Kina eller Korea.

Ancient Japanese Samurai hår stil "mizura" (venstre) og jødisk "peyot" (til højre)

Er det et rent tilfælde, at det ligner jødisk "peyot" (Payot) meget, hvilket også er en frisure af hængende hår foran ørerne lang med nogle curling (foto til højre)? "Peyot" er en unik frisure for jøder og oprindelsen er meget gammel. Tredje Mosebog 19:27 i Bibelen nævner: "'Du må ikke klippe håret på siderne af hovedet." Så denne skik stammede fra de gamle israelitter. Den "peyot" custom af nutidens hasidiske jøder er en genopretning af denne gamle skik. Yemenitiske jøder har haft denne skik siden oldtiden. Der er en statue fra Syrien, som er fra det 8. eller 9. århundrede fvt. Det viser en hebraisk mand med peyot og en frynsede sjal. DNA Forskning i det japanske og jøderne

DNA viser fælles herkomst af det japanske og jøderne

Nylige DNA research på Y-kromosomet, viste, at omkring 40% af den japanske have DNA af haplogroup D. Y-kromosom-DNA i arv fra far til søn, og er klassificeret i henhold til genetiske træk i genetiske grupper kaldet "haplogroups" fra A til T . Kun japanske og tibetanske folk i verden har haplogroup D ved en høj frekvens. D er sjældent fundet selv blandt kineserne og koreanerne. Ifølge genetikere, er haplogroup D den landsmand haplogroup E, som findes i alle jødiske grupper i verden. Haplogroups D og E var engang én og har fælles oprindelse, som Wikipedia encyclopedia hedder det: "Sammen med haplogroup E, indeholder D den særprægede YAP polymorfi, der angiver deres fælles ophav." [Haplogroup D (Y-DNA)] Ifølge Family Tree DNA, en DNA-test virksomhed, navnlig E1b1b1 type haplogroup E "findes i alle jødiske befolkninger, fra Ashkenazi, sefardisk, kurdisk, Yemen, samaritaner og selv blandt Djerba jødiske grupper." De bruger denne genetiske markør for at finde jødiske efterkommere. De Pathans i Afghanistan og Pakistan, som siges at være efterkommere af Israels tabte stammer, har haplogroup E bemærkelsesværdigt. The Uzbekistan jøder, som også siges at være fra de fortabte stammer, har haplogroup E ved frekvensen på 28%. The Falasha, etiopiske jøder, har haplogroup E på 50%. Haplogroup E findes selv blandt dem siges at være fra Israels tabte stammer. Haplogroups D og E var engang én, men blev adskilt i Mellemøsten. De, der forblev i Mellemøsten eller gik mod vest blev jøder, mens de, der flyttede øst blev de Israels tabte stammer i øst, herunder? "Israelit tibetanere" og japansk. Hvad jeg kalder "israelitiske tibetanere" er de Chiang (Qiang) mennesker (sydvestlige Kina), den Shinlung (Bnei Menashe, nordøst Indien) og Karen (Myanmar). De har alle bor i nærheden af Tibet og taler sproget i Tibet og Burma sproggruppe. Rabbi Eliyahu Avichail af Amishav mener, at disse stammer er efterkommere af de fortabte stammer, fordi de har mange gamle israelske toldmyndigheder. Det er bemærkelsesværdigt, at især 23% af Chiang folk har haplogroup D, som kom fra den fælles forfader med E. Den japanske, der haplogroup D også er tæt knyttet til dem. Rabbi Avichail mener, at disse Chiang, Shinlung og Karen var engang en og samme stamme, fordi de alle engang vandrede i Kina, blev forfulgt af kineserne og tabte Toraen der, med de samme legender og skikke. Det forekommer, at oprindelsen af den japanske og disse israelitiske tibetanere engang var den samme. Aktuelle jøder, både Ashkenazi og sefardiske, hovedsagelig har haplogroups J, E og R. Det menes, at gamle jøder hovedsagelig havde haplogroups J og E. Nogle mennesker tror, at især J var særegen for oprindelige jøder, fordi omkring 80% af faderligt arvet Cohen familier, som er efterkommere af ypperstepræsten Aron, tilhører J. Men Aaron var en levit, og J findes blandt paternelle levitter kun ved en relativt lav frekvens. Levitterne har haplogroup E som andre jøder gør, og Samaritan Levitten præster hører til haplogroup E. For haplogroup E findes i alle jødiske grupper i verden, havde E været en markant jødisk haplogroup siden før diasporaen på 70 CE. Israelitterne havde oplevet blod blanding siden urtiden. Bibelen nævner over udvandringen fra Egypten, "Mange andre mennesker, der ikke var israelitter gik med dem" (Anden Mosebog 12:38, New Century Version). Moses mange gange nævnt om udlændinge, der bor blandt sit folk. De kunne blive israelitterne, hvis omskåret og leve som israelitter (Anden Mosebog 12:48, etc). Der var således nogle haplogroups fundet blandt gamle israelitter. Men de fleste af de folk, der siges at være fra Israels tabte stammer ikke have haplogroup J, herunder følgende folk: * Chiang (Qiang, sydvestlige Kina) * Bnei Menashe (Shinlung, nordøstlige Indien) * Karen (Myanmar) * Bene Efraim (Sydindien) * Beta Israel (Falasha, Etiopien) * Bukharan jøder (persisk jøder) * Igbo jøder (Nigeria) Den japanske også behøver ikke haplogroup J. Det lader til, at den grundlæggende haplogroup af gamle israelitter var haplogroup E eller haplogroup DE (forfader til haplogroups D og E). I dag er pathanerne og Usbekistan jøder, som er de Israels tabte stammer bor i Vestasien eller Centralasien, har haplogroup E. Mens du er i Østen, Chiang og japanerne har haplogroup D. D og E var engang én. Japanerne er genetisk fra de fortabte stammer i Israel. At blive ved med at: "http://www5.ocn.ne.jp/~magi9/isracam2.htm" target="_blank"-Kapitel 2 - De ti tabte stammer Israel i Afghanistan, Pakistan, Kashmir, Myanmar og Kina "http://www5.ocn.ne.jp/~magi9/isracam3.htm" target="_blank"-Kapitel 3 - Blev Israels tabte stammer Come To Ancient Japan? "http://www5.ocn.ne.jp/~magi9/isracam4.htm" target="_blank"-Kapitel 4 - Forskellige Andre ligheder mellem Ancient Israel og Ancient Japan Du er velkommen til at printe denne hjemmeside til din personlige brug, og distribuere det til dine venner.

"http://www2.biglobe.ne.jp/~remnant/kuboe.htm"-Arimasa Kubo

Remnant Publishing E-mail: "mailto:remnant@aioros.ocn.ne.jp"-remnant@aioros.ocn.ne.jp (. Dine tanker og udtalelser er velkomne, selv om jeg ikke kan være i stand til at svare på alle) "http://www2.biglobe.ne.jp/~remnant/engindex.htm"-Home-side er her.   Oversat s "http://www2.biglobe.ne.jp/~remnant/isracame.htm" target="_blank"-http://www2.biglobe.ne.jp/~remnant/isracame.htm

Other popular articles:
Copyright 2015